marți, 1 aprilie 2008

Apel către ieşeni.

Apel!
Ieşeni! Nu mai plătiţi incompetenţa Primarului!
De câteva luni asistăm la un scandal public în jurul facturării consumului de energie termică. Incompetenţa Primarului, lipsa de viziune şi de acţiune a acestuia lovesc prin CET şi firmele care au montat repartitoare în buzunarul ieşenilor.
Firmele de repartitoare au vina lor, dar până la urmă ele nu fac decât să împartă câte apartamente au mai ramas într-un bloc legate la sistemul centralizat de încălzire, numarul de gigacalorii consumate de acel bloc.
Marea problema se află la Primarie. Eşuarea planului de restructurare a CET-ului şi incompetenţa primarului sunt un real atac la buzunarul iesenilor.
Până acum au plătit cei care au avut încredere în primar şi au ramas la CET, iar de acum vor plăti şi cei care nu au avut încredere în el şi si-au montat centrale de apartament.
Vor trebui să platească 20% în plus la factură, ceea ce reprezintă incompetenţa primarului.
Ieşeni!
Nu plătiţi cei 20%, ci faceţi astfel încât Nichita să platească cu 20% din voturile sale pe care le aşteaptă de la dumneavoastră.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ficule aici problema e mai delicata, din experienta proprie romanii nu stiu ce e ala condominium cine si cum il administreaza. Practic ce ar trebui facut in cazult asta este o campanie de educare a cetatenilor.

Problema nu este plata caldurii degajate pe spatiile comune ci cine si cum o calculeaza, 20% e un procent arbitrar ales de cineva.

Pe urma eu ca si proprietar de centrala termica si eu pot cere vecinilor racordati la CET plata unei cote de gaz ca le incalzesc apartamentul.

In problema cea mai mare o reprezinta falimentul CET-ului, managementul slab si sistemul corupt de la primarie si din CET.

ficu anghel spunea...

Tocmai asta spun eu, ca actualul edil a sustinut acerb un management defectuos la CET.
Nu este omul deciziei, nu este omul care sa construiasca ceva pentru viitor. Nu are viziune si perspectiva, el este caracterizat de autosuficineta si aroganta. S-a inconjurat de multe persoane obediente si crede ca este cel mai tare si cel mai destept.Cota de 20% este efectul a ceea ce s-a intamplat de-a lungul anilor.