marți, 1 aprilie 2008

Puterea îţi poate lua minţile dacă te crezi "best of the best".

Aroganţa şi autosuficienţa lui Gigi l-au adus adus în situaţia în care practic este inoportună prelugirea sederii lui pe scaunul de Primar al municipiului Iaşi.
Dupa ce-şi asmute “colegii de partid ” asupra oricărui consilier din opoziţie care îndrăzneşte să ia cuvântul, jigneşte într-un mod josnic, arogant şi se comportă ca un baron ce suferă de complexul intelectualului parvenit, Gigi confundă aniversarea "Iaşi 600" cu miuţa la care în mod "academic" m-a invitat în şedinţa de Consiliu Local din 31 martie 2008.
La fel de grav este faptul că, de exemplu domnul R.O, colegul lui Gigi, gândeşte cu voce tare (sau asta îi este misiunea) încât îl aud vecinii din C.L. ce vulgarrităţi birjăreşti debitează, ceea ce nu mi-am imaginat vreodată că cineva ar putea emite asemenea remarci nedemne de sala de Consiliu Local al Palatului Roznovanu.
Strategia lui Gigi este mai agresivă decât a tovarăşului prim-secretar al judeţului şi mai ordinară decât a tovarăşului colonel de la secu din perioada anilor 70.

Când ajungi să interpretezi legile după bunul tău plac şi să le sfidezi zilnic, probabil că în week-end treci pe culoarea roşie a semaforului doar pentru a fi tu însuţi.
Când populismul te loveşte cu câteva luni înainte de alegeri şi foloseşti orice metodă pentru a "marca", când demagogia depăşeşte limita raţionalităţii cred că este bine să-ţi cumperi billet de avion.............

Niciun comentariu: