vineri, 25 iunie 2010

Sunt de acord cu Cristian Adomnitei!

Sunt intru totul de acord cu Cristian Adomnitei in ceea ce priveste schimbarea viceprimarului.
Primarul trebuie lasat sa-si duca crucea incompetentei si superficialitatii impreuna cu echipa sa in mare parte obedienta si sa-si gestioneze cum stie relatiile cu subordonatii.

Eu nu vreau sa fac jocul primarului de a-si schimba oamenii cu care nu se intelege, dar nici nu vreau sa contribui la luptele interne ale PDL-ului, lupte care au ca scop pozitionarea publica, mai mult sau mai putin onesta fata de ieseni.

O parte din PDL vrea VICEPRIMAR iar cealalta parte nu vrea, ii las pe ei sa hotarasca si sa-si regleze raporturile de forte.

Eu o sa ma abtin la acest vot daca va fi pe ordinea de zi si sper ca si colegii mei consilieri sa faca la fel, sa-i lasam sa-si rezolve singuri conflictele de orgolii. Aceste probleme sunt ale lor si nu ale iesenilor.

Si un sfat prietenesc pentru Gabi Grigore:
Gabi, nu poti fi in acelasi timp si in caruta si pe langa. Nu te mai lamenta ca VREI SI NU ESTI LASAT SA FACI TREABA, aceste lamentari pot fi interpretate ori ca INCOMPETENTA ori ca NEPUTINTA, in functie de ce vrea interpretul. :)

Daca vrei sa faci ceva si nu esti lasat sa-ti faci treaba, atunci demisoneaza si lupta de pe partea cealalta a baricadei.

Un comentariu:

MARIAN MORARESCU spunea...

D-le Anghel,intre Grigore si Nicolau,Munteanu ori alti pensionari comunisti de la PSD e o mare diferenta in favoarea lui Grigore pe care am vazut-o personal mergind in audienta la Romeo Olteanu si la Gabriel Grigore care a avut rabdarea sa citeasca petitia mea.In schimb Romeo Olteanu,un tip ce parea ca imparte butelii ca pe vremea lui nea Nicu nu a citit nici o petitie,nu are nici un respect pentru legalitate si nu face nici cel mai mic pentru a se documenta.El da rspuns in locul serviciilor specializate ale Primariei fara a-i intreba pe acestia.Bineinteles raspunsurile sale n-au nici o legatura cu intrebarea.De exemplu: am cumparat in 2005 o cladire de peste 100 de ani vechime,amortizata fiscal potrivit legii,.Conform codului fiscal,proprietarii cladirilor amortizate fiscal trebuie sa beneficieze de 15% reducere la
impozit pe cladire.la intrebarea de ce nu s-a aplicat reducerea s-a raspuns ca finantele isi fac treaba si au respectat legea!la intrebarea: de ce se pretinde taxa de ciini comunitari si de sport la firma de profil tehnic se raspunde ca toata lumea din Iasi plateste asa ceva...eu sunt din Iasi,niciodata nu mi s-a cerut asa ceva.Codul Fiscal spune ca taxele speciale se percep numai de la firmele care beneficiaza de asemenea servicii.
Asadar,d-le Ficu,votati impotriva pesedistilor care 'impart butelii'.

MARIAN MORARESCU