vineri, 5 martie 2010

Nichita vrea sa-si impuna incompetenta cu forta.

Citesc astazi in Ziarul de Iasi o declaratie a Domnului Primar Nichita care nu ma mai surprinde, dar ma enerveaza.
- Nichita vrea modificarea cadrului legislativ astfel incat iesenii sa nu se mai poata debransa de la sistemul centralizat. "Debransarea ar trebui interzisa in cazul in care se fac investitii in sistemul centralizat". Termocentrala a inregistrat pierderi de aproape 80 milioane lei anul trecut. -

Domnule Primar, pe langa faptul ca ar fi neconstitutional sa obligi un cetatean sa cumpere un serviciu pe care nu si-l doreste, sa il dai cu forta si sa ceri pe el mai multi bani decat merita, ati incuraja mentinerea incompetentei si chiar ati incuraja acest mod de administrare.
Dumneavoastra in scolile alea pe care le-ati absolvit, nu ati invatat ca pentru a castiga un client trebuie sa-i satisfaci cat mai bine nevoia? Sa-i oferi servicii mai bune decat concurenta? Dar cum nu v-ati confruntat niciodata cu acest mecanism economic care se numeste concurenta, nu cred ca reusiti sa intelegeti ce inseamna.

La RAJAC nu v-ati lovit de concurenta, iar la Primarie ati incercat sa o impuneti cu forta :)

O PRIMAVARA FRUMOASA

3 comentarii:

Anonim spunea...

ai multa, multa dreptate si suficienta ironie. ceea ce nu inteleg, e de ce naiba tot latrati la stele si, atunci cind vine momentul sa luati o decizie - voi, liberalii - il sustineti pe acest securist!!! pacat ca discursul vostru de inalta tinuta oratorica nu este sustinut si de fapte, transformindu-se astfel intr-o ordinara limbutie! daca n-ati mai asculta numai de Nasu' si ati si face ceea ce spuneti "retoric", cu siguranta veti depasi 30%... pacat de voi!

ficu anghel spunea...

Legat de sprijinul pe care il dam lui Nichita, l-am rugat pe Domnul Deputat Nicusor Paduraru sa-mi dea doua exemple in care, datorita sprijinului nostru in CL au trecut anumite proiecte ale lui Nichita. Nu a gasit decat jumatate de exemplu. :) Problema noastra a PNL Iasi este ca avem lipita o eticheta si nu reusim sa scapam de ea, este vorba de o perceptie falsa si de morisca unei retorici politice care are un sens pana la urma :) Mai este si problema transmiterii unor mesaje politice confuze.

Anonim spunea...

Nichita nu poate promova ceva de care nu are cunostinta cum ar fi incompetenta. El insusi este un incompetent cronic, un maidanez pe care ar trebui sa- l ducem la docuri sau sa-l eutanasiem.Nu inteleg cum pot fi atitia prosti care sa-l sustina in aberantele sale proiecte???!!!!