vineri, 4 aprilie 2008

Gheorghe Nichita un mincinos, demagog şi complice la ilegalităţi.

De când Gheorghe Nichita nu mai circulă cu autobuzul a uitat că un oraş cum este Iaşul trebuie să aibă o autogară .

În 2003 Gheorghe Nichita a semnat un protocol cu reprezentanţii studenţilor grevişti prin care se angaja, pe lângă altele să construiască o autogară, iar în 2004 declara:
"Am lansat o tematica in rindul comisiilor de specialisti pentru doua amplasamente de autogari. Unul din ele poate fi in Tudor Vladimirescu, unde se afla SC Autobuzul (suprafata de acolo este foarte mare si permite amenajarea unei autogari), iar cel de-al doilea este la depoul RATC. Specialistii spun ca amplasamentul cel mai indicat este in preajma garii, si le dau dreptate, depoul RATC fiind locul cel mai bun. Noi vom lucra la un proiect pentru amenajarea unei autogari cu cel putin 20 de peroane, care sa se afle vizavi de gara, cu pasaje de trecere, cu locuri pentru bagaje, cu sali de asteptare, cu tot ce este necesar unei autogari moderne pentru aceasta perioada”.

Asociaţia de proprietari a blocului CL 21 din strada Străpungerii Silvestru nr. 6 a făcut nenumărate demersuri prin care semnalează calvarul creat de autogara improvizată la Vama Veche.
Extinderea abuzivă pe domeniul public, modificările aduse ce nu respectă regulamentele de urbanism şi elibearea autorizaţiei de funcţionare, au condus la: aglomeraţie, ambuteaje şi o poluare excesuvă la una din poarţile de intrare în Iaşi.

După cum vedem minciuna şi demagogia sunt valori supreme pentru Gheorghe Nichita în competiţia electorală.

Un comentariu:

Marius Pârciu spunea...

Bun venit in blogosfera!