duminică, 14 februarie 2010

Daca ar durea ................

Penibilul a atins cote alarmante in cazul unor colegi.
Dupa ce se compara cu cartita PHIL, dupa ce se crede oracolul din Damaroaia, a devenit acum liderul moral al partidului, cel care analizeaza competentele morale si profesionale ale unor colegi care l-au sprijinit si de pe urma carora a beneficiat din plin.
Un om care in viata lui nu a beneficiat decat de joburi de la stat primite cu sprijin politic, un om care a fructificat din plin relatiile de prepusenie, acum arata cu degetul, se crede mare exemplu de moralitate. Nu am mai rezistat in fata demagogiei sale si in fata lipsei de caracter de care da dovada.
Dupa ce a fost sustinut si favorizat de Nichita, s-a intors impotriva sa si a aruncat cu noroi uitand ........... dupa ce a fost sustinut de Tariceanu prin pozitiele administrative dobandite in guvernarea 2004-2008, s-a intors impotriva lor aruncand cu noroi doar pentru ca nu mai este dealer. Dupa ce multi altii l-au sustinut acum scuipa in stanga si in deapta.
Cand a vazut ca PNL nu mai este la guvernare, l-a atacat pe Tariceanu cerandu-i lui Crin sa vina in fruntea partidului sperand ca va aduce partidul la guvernare. Dupa ce Crin a pierdut alegerile si i s-a naruit iarasi perspectiva guvernarii, a sarit si la gatul lui Crin. Asa-i cand vrei mult si poti putin, cand vii la guvernare vrei sa fii director ca na, ai intrat la guvernare, cand pierzi alegerile, trebuie sa ramai director pentru ca ai dat concurs pe post......
Aveti mare grija cei care sunteti in jurul lui, nu va imaginati ce poate face un om ca el, un om cu minte odihnita.......
Marea lui suparare nu este faptul ca am fi apropiati de PSD ci faptul ca nu a obtinut postul de Director la Salubris.
Oamenii ca el trebuie sa dispara de pe scena politica si din viata publica pentru ca le lipsesc cateva trasaturi esentiale:
-bunul simt
-minima moralitate
-spiritul de echipa si colegialitate.
Daca asemenea personaje ar ajunge sa conduca PNL, atunci inseamna ca eu nu am ce cauta in acets film de comedie.
Acest Catani al politicii de Bahlui este atins pana in maduva oaselor de boala impotriva careia lupta. Nu vreau sa spun mai mult, deja cred ca am spus mai mult decat trebuia.
Tare curios sunt ce inventii ar putea lansa la adresa mea. offf

Niciun comentariu: