duminică, 17 ianuarie 2010

Nu-i frumos Vali....

Vali, nu-i frumos sa arunci cu noroi in cei care te-au sustinut, in cei prin intermediul carora ai devenit cunoscut. Dar pentru mine nu-i nici o surpriza.
Nu-i corect sa folosesti asemenea apelative doar pentru faptul ca tu sau apropiati de-ai tai ati vrut altceva sau poate ati vrut ceva si nu ati primit.
Nu-i corect sa pui asemenea etichete la o filiala doar pentru faptul ca ti-a pus in pericol planul tau de ascensiune pe cale administrativa sau pentru ca acum iti este foarte greu din punct de vederea profesional, social, material.........
Oamenii de caracter se cunosc la greu.
Nu-i colegial si corect nici macar atunci cand, din punctul tau de vedere cineva "greseste", sa faci asemenea afirmatii.
Afirmatiile tale nu au legatura cu opinia politica.
Nu pot fi eu acuzat ca as fi un sustinator al primarului Gh. Nichita sau sustinator al aliantei cu PSD (eu mi-am exprimat opinia politica intr-un post mai jos si am sustinut intrarea la guvernare alaturi de PDL), ba dimpotriva, consider ca apropierea de PSD si de PRIMARUL Gh. Nichita dauneaza si sustin si reafirm ca: Gh. Nichita este cel mai rau primar pe care l-a avut Iasul, omul care a stat in calea unei dezvoltari moderne.
Dar asta este o opinie politica care deocamdata nu are rezonanta necesara, nu poti schimba si lupta de unul singur. Oricum, ceea ce consideri tu ca este opinie politica personala este altceva, este LIPSA DE CARACTER SI OPORTUNISM CINIC.
Vali, chiar imi pare rau ca postarile tale pe blog au o doza atat de mare de patetism.
Tu stii ca sunt obiectiv si sincer in acest moment, nu am vrut si nu vreau nimic de la o eventuala guvernare, dar ma deranjeaza ca unii dau lectii de moralitate fara a avea caderea necesara.

2 comentarii:

Jan spunea...

Domnule Anghel,

In cazul in care la CET nu se vor rezolva lucrurile nici dupa inscaunarea lui Cozmanciuc, cum veti reactiona?

Sa va urmarim in CL, cum votati in perioada urmatoare???? Ma tem ca ridicati mana alaturi de Gigi :))

Grija mare la exprimare ca plaja de cuvinte imi pare prea limitata pentru un consilier local.

Va rog sa aveti decenta sa publicati comentariul.

ficu anghel spunea...

Simate Domn Jan, nu am sustinut ca se vor rezolva problemele la CET. Din punctul meu de vedere, CET-ul nu are solutie de iesire din criza, dar asta este parerea mea. Intodeauna am reclamat in cadrul CL problemele din CET, dar minoritatea se supune majoritatii.
In CL voi vota cum cred eu ca este mai bine pentru comunitate, fara a aluneca pe panta demagogiei.
Legat de plaja de cuvinte, sinergia faptelor ma face sa fiu prizoner in meandrele concretului :).