miercuri, 9 septembrie 2009

Mesaj catre Primarul Iasului!

Urmatoarea declaratie este a Primarului Gheorghe Nichita, declaratie ca raspuns la un comunicat de presa pe care il gasiti postat mai jos.

"Cred ca liberalii ar trebui sa fie mandri de asemenea interventii pe care le am eu pentru ca sunt in concordanta cu ideologia lor, dar ei fiind tineri, neexperimentati, populisti, de dragul de a ataca nu fac decat sa arunce cu pietre fara sa inteleaga foarte bine sensul lucrurilor. De cand sunt eu primar la Iasi, prin faptul ca am gasit diverse finantari, inclusiv aceste imprumuturi, bugetul CL a crescut de la 2,5 miliarde lei la 10 miliarde de lei. Asta inseamna o crestere de 4 ori in acest an fata de ceilalti ani."
-Daca va spun ca nu cunoasteti doctrina liberala, o sa-mi raspundeti ca sunteti social democrat;
-Daca va spun ca mintiti nu-i frumos, pentru ca sunteti mai in varsta decat mine si ......
Domnule Primar, cresterea despre care vorbiti (care este mai mica), este doar in prognozat si nu in realizat (asta arata toate executiile bugetare, mai ales asta de anul asta vai,vai, vai ....).
Cresterea bugetului prin contractarea de credite nu este meritul primarului, mai ales ca v-ati cam batut joc de bani si nu ati facut investitii generatoare de plus valoare bugetara.
Ganditi la fel ca cei care se imprumuta la banca pentru a pleca in concediu sau pentru a-si cumpara bijuterii.
Ceea ce considerati ca ar fi liberalism este de fapt "mentalitate monopolista", pentru ca mariti taxele pentru a avea ce cheltui.
In loc sa stimulati dezvoltarea economica a orasului, sa stimulati venirea investitorilor si sa stimulati absorbtia fondurilor europene (anul trecut procentul a fost subunitar), dumneavoastra mai mariti pretul la metrul cub de apa, scuzati, nu mai sunteti la RAJAC dar faceti ca acolo, mariti taxele si impozitele.
Insa :

  • VA SPUN CA SUNTETI UN PRIMAR NOCIV IASULUI.
  • VA SPUN CA SUNTETI UN PRIMAR CARE FACE LUCRURILE DUPA URECHE. Ati platit doua "strategii locale" in 4-5 ani si nu v-ati uitat decat la pozele din ele.
  • VA SPUN CA SUNTETI UN PRIMAR CARE VA FI MULT TIMP CRITICAT DE CEI CE VOR OCUPA SCAUNUL DE PRIMAR AL IASULUI IN VIITOR.

Niciun comentariu: