vineri, 25 septembrie 2009

Ar trebui sa demisioneze Viceprimarul Olteanu?

Legat de incidentul de la Piatra Neamt (Ziarul de Iasi), respectiv candidatura Iasului la presedintia Consiliului de Dezvoltare Regionala Nord-Est, Domnul viceprimar Olteanu a pus piedica Iasului prin contestarea candidaturii Domnului Simirad (rationament valabil pentru oricine a fi fost in locul lui). Este un gest josnic pentru care viceprimarul ar trebui sa demisioneze pentru ca a pus interesele politice si de grup ale PSD mai presus de interesele Iasului.

Domnul Olteanu a pus piedica intereselor Iasului din dorinta de razbunare politica, din orgolii de neinteles, fara pic de scrupule.
La ce sa te astepti din partea administratiei NICHITA? Dupa ce este codas la atragerea fondurilor europene, dupa ce si-a spalat de mai multe ori rufele in public, vine momentul de a pune piedica Iasului la presedintia Consiliului de Dezvoltare Regionala Nord-Est (CDRNE).

Dar cum administratia Nichita faulteaza Iasul de circa 5 ani, cum sa ne mai mire asemenea gesturi. Doar singura “specializare” a primarului este fotbalul.

Legat de o afirmatia mai veche a Domnului Primar cum ca eu as fi "trompeta" Domnului Simirad, il asigur ca nu am vobit niciodata cu Domnul Simirad.

Dar in acelasi timp il sfatuesc sa aiba grija la pornile paranoice ale domniei sale, vad ca frica de Domnul Simirad il urmareste la orice pas si este in stare de orice.

Niciun comentariu: