vineri, 11 aprilie 2008

Declaraţiile lui Neculau îl fac pe Nichita cel puţin complice la infracţiuni.

Viceprimarul Constantin Neculau a declarat că doi foşti colegi de la PSD au beneficiat de schimburi de terenuri "dintr-o zonă neconstruibilă în una unde se pot realiza construcţii”. Afirmaţie şoc a edilului secund al Iaşului! Potrivit declaraţiilor domnului Neculau unul dintre cei doi avea terenuri în zonele „Başotă” şi „Nicolina” care nu valoreau nimic fără planurile urbanistice zonale realizate de către Primărie.

În mod legal schimburile de terenuri în consiliul local se fac pe baza unor rapoarte de evaluare a terenurilor în cauză. În consecinţă, Primaria Iaşi în complicitate cu firma de evaluare, firma angajată de aceaşi instituţie pe bani publici, măsluieşte rapoartele de evaluare astfel încît acestea să servească unor interese imobiliare ale edililor.

Oare câte astfel de ilegalităţi „perfectează” Primaria Iasi, sau mai bine zis de câte asemenea „şmenuri” are habar Gheorghe Nichita?
Nu de puţine ori media a informat opinia publică asupra unor astfel de nereguli.
Având în vedere că afirmaţiile sunt foarte grave şi vin din partea viceprimarului Primăriei municipiului Iaşi, fac apel la instituţiile abilitate să cerceteze speţa, aşa încât cei vinovaţi să plătească în consecinţă.

Vorbim despre aservirea unor interese obscure, particulare, care lezează drepturile cetăţeneşti şi sunt susţinute cu neruşinare de administraţia coruptă şi incompetentă a lui Gheorghe Nichita.

Prin ceea ce spune Constantin Neculau, Gheorghe Nichita este cel puţin complice la infractiuni .

O astfel de situaţie nu mai poate fi tolerată, după risipa banului public cu opulenţă şi sfidare am ajuns în situaţia în care suntem sfidaţi public cu încălcarea legilor!

Niciun comentariu: