marți, 28 iulie 2009

Am auzit ca DNA s-a autosesizat in cazul scandalului din Str. Morilor

Am auzit (neoficial) ca ca DNA s-a autosesizat in urma emisiunii "Martor Incomod" de saptamana trecuta, emisiune in care s-a prezentat constructia ilegala din Str Morilor.
Urez succes in cercetari si sper sa se clarifice acele aspecte pentru ca noi consilierii de la Comisia de urbanism, ne-am trezit implicati intr-o problema la limita legalitati, in necunostinta de cauza.
Nu stiu de ce, cei de la urbanism nu vor sa puna la dispozitia doamnei Covalciuc (unul din vecinii acelei cladiri, vecini care au si reclamat abuzul) o copie dupa dosrul PUZ-ului respectiv (Legea 544/2001 privind liberul acces la informatii obliga autoritatile la acest lucru).
Oare au ceva de ascuns?
La penultima sedinta a comisiei de urbanism, stimabilul domn Arhitect sef nu a binevoit sa se prezinte, luandu-si concediu cu o zi inainte.
Daca pana acum aveam suspiciuni ca suntem dusi in eroare in anumite cazuri, dupa izbucnirea acestui scandal am certitudinea ca se intampla asemenea lucruri.
Oare cum vom mai lucra de acum incolo?
Cred ca se impun niste DEMISII.

miercuri, 1 iulie 2009

Grobianism si violenta verbala!

Grobianism si violenta verbala, asta poti gasi la unii participanti activi in sedintele Consiliului Local .
Educati dupa metode comunisto-securiste, unii colegi din CL si nu numai, nu accepta alte puncte de vedere, pretind ca detin adevarul absolut. Nu inteleg pluralismul de idei, pluralismul politic. In afara de partidul lor, restul sunt dusmani de clasa, dusmanii poporului.
Aduc injurii, sunt aroganti si riposteaza in forta.
Asta au invatat in decursul timpului, inainte de ‘89.
Le este foarte greu sa accepte democratia si sa traiasca in democratie, nu inteleg esenta acesteia.
Unii au luat lectii si au dat extemporale pe vremuri, altii au vazut acasa cum lucreaza aparatul de stat, iar altii au invatat si aplicat la serviciu.
Domnilor, au trecut 20 de ani de cand nu mai sunteti la putere, TEORETIC, ca practic ati virusat societatea romaneasca.
Nu vreau sa intru in jocul lor pentru ca am cei 7 ani de acasa, ceea ce ei nu au, din pacate pentru ei si copii lor.